Projekt „Otevřená radnice“

Jednou z našich priorit je stálé zlepšování komunikace mezi radnicí a občany. Chápeme, že řada občanů Rudné nemá možnost úřad navštívit v úředních hodinách, že se některým nechce procházet desítky dokumentů radnice určených ke zveřejnění atd. Prostě a jasně: naplníme heslo, že úřad je tu pro občany a ne naopak. Proto pracujeme podle našeho projektu „Otevřená radnice“.

Je to velmi jednoduché: pokud budete chtít s rudenskými úřady nebo radnicí cokoliv řešit, prostě zvednete telefon a zavoláte starostovi. Dle naší vize je to ten, který má garantovat funkčnost úřadu, který má znát aktuální problémy občanů a který je bude řešit.

Upřednostňujeme osobní a věcné jednání, ale samozřejmě bereme ohled na časové možnosti občanů. Budeme více prosazovat elektronickou komunikaci směrem k občanům (novinky, informace, zajímavosti). Zachováme ale i tisk Života v Rudné, aby i občané, kteří z jakéhokoliv důvodu nemají přístup k elektronické komunikaci, dostávali informace o dění v Rudné.

Bude to pouze a jen na Vás: chcete něco řešit nebo třeba jen poradit? Přijďte, napište, zavolejte. Rudenská radnice je „Otevřená radnice“.

Volte č. 5 - NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI RUDNÁ